close

Абонирай се за оферти от твоя град

Ще ти пращаме най-добрите предложения директно в пощата, за да не ги пропускаш! Отстъпки от 25% до 90% за: почивки, ресторанти, кина, спа, фитнес и много други!
Email: Град:
Можете да прекратите Вашия абонамент по всяко време.

Категории

Град: Подреди по:
temp img
Какво ще кажете за ароматни свещи, чифт ръце, знаещи къде точно да пипнат, за да изцедят и последната капка умора от тялото Ви, топли вулканични камъни, които Ви карат да се топите от блаженство? Звучи като истинска нирвана, нали? С днешната невероятна оферта на Салон за красота Престиж ще усетите о...
-0%
27.02.2017 17:01
old price0.00
0.00 лв.
Купи за 0.00 лв.
Оферта:
Какво ще кажете за ароматни свещи, чифт ръце, знаещи къде точно да пипнат, за да изцедят и последната капка умора от тялото Ви, топли вулканични камъни, които Ви карат да се топите от блаженство? Звучи като истинска нирвана, нали? С днешната невероятна оферта на Салон за красота Престиж ще усетите отделяне на духа от тялото, за да се завърнете към реалността с нови и свежи сили, готови за ежедневните предизвикателства. 

Офертата включва:

  • Малайзийски масаж с вулканични камъни на цяло тяло
  • Продължителност: 60 мин.
  • Извършва се от жена- квалифициран кинезитерапевт с дългогодишна практика.

Малайзийски масаж

Масажът е съчетание от древни техники, традиционен масаж и вулканични камъни. Премахва се енергийният дисбаланс, отпускат се мускулите, подобрява се гъвкавостта на ставите. Съчетанието на енергийното въздействие на лава-камъните с ритуала на мануалния масаж стимулира прилив на позитивна енергия, добро здраве и настроение. В края на масажа клиентът потъва в хармония и лекота!

ВАЖНО! Офертата важи за Салон "Престиж" на ул. Кирил Пейчинович", 15
Условия за ползване:
Контакти:
Виж подробностите

Препоръчани оферти

Нагоре
x